Görsel Programlama dersi yarıyıl içi sınavı hk.
İlan Tarihi: 02/05/2024

Görsel Programlama dersinin yarıyıl içi sınavı, EEL102 Bilgisayar Laboratuvarı'nda uygulamalı olarak 04/05/2024 tarihinde yapılacaktır. Sınav başlangıç saati 1. öğretim öğrencileri için 14:00, 2. öğretim öğrencileri için de saat 15:00'tir. Sınava girecek öğrencilerin, sınav saatinden 10 dakika önce EEL102 Bilgisayar Laboratuvarı'nda hazır bulunmaları gerekmektedir. Sınavda tüm kaynaklar (kitap, ders notu, defter, bellek vb.) serbest olup öğrenciler arasında kaynak alışverişi/paylaşımı yapılmayacaktır. Sınava kişisel bilgisayarlarınızla katılabilir, ancak ağ bağlantılarının sınav süresince kapalı olması gerekmektedir. Sınav esnasında hazırladığınız programları gösterip, kodlarını da cevap kağıdına aktarmanız gerekmektedir. Başarılar dilerim...
Tüm Duyurular